I kväll blir det bara härlig vila och slappande på ICA Maxi Arena. Det är dags för sporttokiga familjen att kolla lite speedway. Indianerna tar emot Vetlanda.
Så ingen träning what so ever utan paus för att ladda upp batterierna inför intervallpasset på GIH imorgonkväll. Frågan är ju om man ska våga sig på ”tusingar”?! 🙂

Annars så har mesta delen av tankarna gått till Berlin (oväntat va?) och planering av saker och ting. Det hela går ju framåt helt klart. Men det är ju ändå en massa små grejer som jag vill ha 100% kontroll på för att allt ska kännas tipptopp. Jag är sån som person att jag kan sitta lååångt i för väg och planera saker inför en resa. Till exempel på saker som jag tycker är ”kul” att planera är transporter till och från flygplatsen, vad i form av sevärdheter, resturanger, saker att göra finns nära boendet? Men inför denna resa blir det ju även lite andra saker som måste planeras. Typ när går tunnelbanan för att vara i god tid vid startområdet? Väl där, vart går jag och lämnar väskan och vart går jag sen. Ja såna saker. jag borde ju fasen jobba på resebyrå haha. Men nu är det ju fortfarande en stund kvar innan avfärd, så det där hinner jag kolla. 🙂

Nu över till något HELT annat!

Även fast mitt stora mål för 2013 fortfarande återstår. Så kan jag inte låta bli att drömma om nya mål och äventyr, ibland så mycket att jag måste stoppa mig själv 🙂 Men jag vill ändå börja fila på mål inför 2014, och precis som bilden säger så kittlar det lite i magen när jag tänker på mål som att t ex löpa mer i obanad terräng, delta i trail-lopp både i närheten och längre bort, och om jag ska sikta mot stjärnorna så vore ju det ju en dröm att springa bland dom riktiga bergen.

Men inga av dessa mål skulle jag kunna nå helt på egen hand. Utan stöd från familj, vänner och träningskamrater som stöttar med hejarop och pushar mig framåt skulle det nog bli svårt. Men jag vet att jag har ett grymt gäng runt om kring mig (ni vet vilka ni är 😉 ) och det är jag så tacksam för. Så nu är det bara att klura ut planen och ja det kittlas ordentligt i magen nu!!

Ha det gött!!

 

Annonser