Igår tog kanske äntligen ursäkterna slut?! Det fanns inget som kunde stoppa mig. JAG SKULLE BARA UT!! Vi har den stora förmånen på jobbet att vi kan plocka ut 1 timme för friskvård. Antingen för att kunna träna på lunchen eller för att kunna sticka tidigare och motionera efter jobbet. En grym förmån som jag måste bli mycket bättre på att utnyttja. Stämplade ut igår och cyklade hem och utan att mellanlanda i soffa (livsfarligt), så hoppade jag snabbt in i min löparoutfit, slog i gång klocka och snörde på mig skorna. ÄNTLIGEN!!

Vilken känsla det var att studsa iväg längs med cykelbanan mot universitetet. Så sjukt skönt! Det var en aningens kyligt, men ändå behagligt. Rundan för dagen fick bli min nya sväng som går via sörby, ladugårdsängen, gustavsvik, city och sen hem igen. Det blir en runda på strax under 9km. Inte någon jätterunda på något sätt, men alldeles lagom just nu. Formen efter Berlin har ju inte varit den bästa. Så nu tänker jag börja lagom takt och öka på efterhand mot nya mål.

runda

Tydligen så var benen väldigt pigga på att röra på sig, för det kändes verkligen som om jag flög fram dom 3 första kilometerarna. Kikade till på klockan ett par gånger och farten låg då runt 5:15/km. Alldeles för snabbt tänkte jag, men körde på en stund till. Men halvvägs så fick jag tyävrr sänka farten för då var känslan inte rikigt den samma. Då var det segt och tungt. När jag sen kom in i stan så gick nog tempot upp igen. Så kändes det just då i alla fall. Sicksackade mellan fotgängare och cyklister. Allt medans jag fokuserade på min löpteknik. Passerade efter en stund Behrn Arena och efter det så återstod inte mycket av kvällens pass. Försökte sträcka ut lite till och ökade farten hela vägen in i mål. FASEN SÅ SKÖNT!! 😀

8.66 km
47:37 min
5:30 min/km

Nästa pass blir på söndagmorgon. Då försöker vi oss på den dubbla distansen!!

Annonser