Japp yes, nu har jag bestämt mig! Tror jag… 😉 Nej skämt och sido, jag har bestämt mig och NU startar resan mot mitt största mål någonsin. EN SVENSK KLASSIKER!!

Ända sen jag såg det första avsnittet av En Klassiker på SVT för ett par år sedan, som för övrigt är en helt fantastiskt bra produktion av Road Runner, så har tanken funnits där. ”Tänk om jag skulle göra en klassiker, skulle jag klara av det?” Ska erkänna att under många år så har jag tänkt att dom som genomför en klassiker är såna där träningsgalningar utan liv. Men allt eftersom åren gått så har man väl kanske blivit lite visare (eller galnare) eller något sånt och insett tjusningen med att pressa sin kropp och testa hur mycket jag klarar av. Vet inte om jag ska tacka eller skylla på folket på Road Runner för att jag sätter upp det här målet. Men det sättet som dom fångar deltagarnas kamp för att nå den eftertraktade medaljen är helt otroligt intressant och fångade in mig direkt. Har ni inte sett den serien så gå genast in på SVT Play och titta. Vem vet, kanske du sätter upp samma mål som jag. 🙂

 

Hur ser planen ut då?
I och med att vi ska åka stafettvasan med jobbet så kommer jag inte börja med Vasaloppet, utan Vätternrundan blir första loppet på denna otroligt spännande och långa resa, där efter Vansbrosimningen, Lidingöloppet och till sist det som jag fruktar för mest Vasaloppet. Det är ju väldigt många tankar och frågor som snurrar i huvudet när jag tänker på respektive lopp, och jag tänker inte radda upp dom i detta inlägg. Dom kommer senare, jag lovar!! Detta inlägg vill jag mest göra för att dela med mig av mina planer och samtidigt göra dom ännu mer konkreta för mig själv. Nu finns det liksom ingen återvändo, nu är det bara att köra!!

Tar mer än gärna redan emot tips, idéer, hejarop 😀 och jag hoppas ni vill ”följa” med på min resa mot medaljen det skulle betyda mycket för mig. Tack på förhand!

Annonser