Fick ju som sagt hem min nya skor i fredags som jag också hann med att testa lite snabbt. Efter en riktigt skön och avkopplande helg på landet så kände jag igår att det var dags att ge sig ut och lubba lite igen. Tänkte att en lite längre runda för att ”mjuka” upp skorna lite till vore nog bra. Tog en gammal beprövad sväng upp mot Adolfsberg och ner förbi golfbanan.

Man kan ju lugnt säga att skorna är nya!! 🙂 Har som tur aldrig haft några problem med skavsår eller blåser på fötterna tidigare, och så var det nu också. Men istället så blev jag lite trött i ryggen på ett sätt som jag inte blivit tidigare. Kändes nästan som håll, fast i ryggen. Men jag gissar att det är för att skorna bara gått ett par kilometer än så länge, så sulorna är väl lite ”hårda” fortfarande.

Tyckte jag, trots en hel del uppför, lyckades bra med att hålla uppe farten under passet och jag är känner mig faktiskt i ganska så bra form inför Stockholm Halvmaraton och det vore så otroligt härligt att fixa det under 2 timmar!! Det är bara 11 dagar kvar till start och jag börjar bli riktigt sugen på att komma iväg!! 😀 Men för säkerhetsskull så kommer jag nog faktiskt kör med mina gamla GTs som är riktigt väl insprungna.
Någon mer som ska till Stockholm och springa den 12 september?

Annonser